Υπηρεσίες

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει όλων των ειδών τις κατασκευές όπως έπιπλα γραφείου, έπιπλα κουζίνας, παιδικά δωμάτια, κουφώματα εσωτερικά και εξωτερικά, ντουλάπες, μικροέπιπλα, ειδικές κατασκευές και κατασκευές για επαγγελματικούς χώρους.

Η πολυετής πείρα μας στο χώρο του ξύλου, μας καθιστά συνεπείς, με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Όλες μας οι κατασκευές χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, καθώς και την αντοχή τους στο χρόνο. Η συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρείες ξύλου και υλικών επιπλοποιίας, μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Κουζίνες

Κουζίνες

Μια κουζίνα πρέπει να είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτυγχάνει την επιθυμητή χαλάρωση για ένα γεύμα, την άνεση για την προετοιμασία του και την λειτουργικότητα ως προς τον αποθηκευτικό χώρο.

Κουζίνες στο στυλ και χρώμα που προτιμάτε, στις επιθυμητές διαστάσεις, χρησιμοποιώντας το είδος ξύλου της επιλογής σας.

Ντουλάπες

Εξοικονομήστε χώρο και παράλληλα κερδίστε κομψότητα και πρωτοτυπία με απόλυτα χρηστικές ντουλάπες.

Ντουλάπες για κάθε χώρο, στο στυλ και χρώμα που προτιμάτε, στις επιθυμητές διαστάσεις, χρησιμοποιώντας το είδος ξύλου της επιλογής σας.

Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Ντουλάπες
Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Πόρτες

Πόρτες

Εξώπορτες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες για ντουλάπες σχεδιασμένες με φαντασία και πρωτοτυπία.

Πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στο στυλ και χρώμα που προτιμάτε, στις επιθυμητές διαστάσεις, με δυνατότητα σκαλίσματος, χρησιμοποιώντας το είδος ξύλου της επιλογής σας.

Ξύλινα Κουφώματα

Τα ξύλινα κουφώματα σας εγγυώνται άριστη “συμπεριφορά” ακόμη και στις πιο βαριές κλιματολογικές συνθήκες. Εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση, με πολλαπλές εφαρμογές χρήσης και άψογη αισθητική, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν απόλυτη προστασία και αντοχή στο χρόνο.

Κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στο στυλ και χρώμα που προτιμάτε, χρησιμοποιώντας το είδος ξύλου της επιλογής σας.

Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Ξύλινα Κουφώματα
Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Παιδικό Δωμάτιο

Παιδικό Δωμάτιο

Υπέροχες κατασκευές για παιδικά δωμάτια, γεμάτες φαντασία, δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Κατασκευάστε το παιδικό δωμάτιο όπως το ονειρεύεστε. Αναθέστε μας την ιδέα σας και εμείς θα την υλοποιήσουμε με απόλυτη ακρίβεια.

Παιδικό δωμάτιο, με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο, στο στυλ και χρώμα που προτιμάτε, στις επιθυμητές διαστάσεις, χρησιμοποιώντας το είδος ξύλου της επιλογής σας.

Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου &
Εξωτερικού Χώρου

Έπιπλα εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου κάθε τύπου. Δώστε το ύφος που επιθυμείτε και μετατρέψτε τους χώρους σας, χρησιμοποιώντας έπιπλα που ακολουθούν την δική σας αισθητική.

Έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, χρηστικά, στο στυλ και χρώμα που προτιμάτε, χρησιμοποιώντας το είδος ξύλου της επιλογής σας.

Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Έπιπλα
Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Επαγγελματικοί Χώροι

Επαγγελματικοί Χώροι

Ειδικές κατασκευές, ξεχωριστά έπιπλα και δημιουργίες, εμπνευσμένες μοναδικά για εσάς και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ειδικές κατασκευές επαγγελματικών χώρων, στο στυλ και χρώμα που προτιμάτε, στις επιθυμητές διαστάσεις, χρησιμοποιώντας το είδος ξύλου της επιλογής σας.

Αναπαλαιώσεις Επίπλων

Αναπαλαίωση επίπλων, επιδιόρθωση και συντήρηση επίπλων, ειδικών κατασκευών και αντικών. Δώστε νέα εμφάνιση στα έπιπλά σας, με πλήρη αναπαλαίωση ή συντήρηση του επίπλου σας.

Επιλέξτε το χρώμα που προτιμάτε και κάντε τα παλιά σας έπιπλα να φαίνονται ολοκαίνουρια.

Aidonis Wood - Υπηρεσίες - Αναπαλαιώσεις